Gulvbehandling i Søndersø | +17 Års Erfaring | Kontakt Mig i Dag!

Gulvbehandling

Få professionel gulvbehandling 

Hos Thomsens Gulvservice i Søndersø nær Odense, yder vi professionel gulvbehandling med kunden i fokus. Så hvis dit trægulv trænger til en gulvbehandling, så er du kommet det rette sted hen.

For at vedligeholde dine trægulve, er det nødvendigt med den rette behandling. Gulvbehandling gør at dine gulve bliver slidstærke og modstandsdygtigt overfor snavs og fedt.
Inden du behandler dine gulve skal den gamle behandling slibes af, formålet med en afslibning af dit gulv, kan være at dine gulve har ridser i lakken, eller hvis de generelt er nedslidte.

Så kan en afslibning og en gulvbehandling gøre at dine gamle gulve får nyt liv og at de igen vil være modstandsdygtige overfor slid, snavs og fedt.

Kontakt mig i dag

Hvilken gulvbehandling skal du vælge?

Udover hvilken træsort dit gulv er, bør typen af gulvbehandling i høj grad også være afhængig af din personlige smag, rengøring, slidstyrke samt gulvets egnethed, det vil sige om gulvet er blødt eller hårdt.

For at få et godt resultat til sidst, er afslibning af dine gulve en vigtig del af processen, meningen med en afslibning er at ‘’pakke’ træets fibre, så efterbehandlingen udnytter olien eller lakken bedst muligt.

Inden du vælger en gulvbehandling er det en god idé at have en dialog med din gulvsliber, som kan vejlede og råde dig til hvad der er bedst til dine gulve, og samtidig opfylder dine behov.

Du kan vælge mellem:

Kontakt Tomsens Gulvservice for en professionel gulvbehandling

Har du brug for hjælp til en gulvbehandling? Så står jeg altid klar til at hjælpe og vejlede dig i hvad der er det bedste for dine gulve.

Kontakt mig på 29 82 65 90 eller på e-mail: jens@thomsensgulvservice.dk du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Bestil gulvservice

Udfyld formularen med informationer, og jeg vil vende tilbage til dig​.